Святковий концерт з нагоди відзначення - Дня працівника освіти

Кожна перша неділя жовтня — традиційне свято працівників освіти. І ось напередодні, 03 жовтня, вся освітня родина Ніжинщини зібралась у Міському Будинку культури на захід, приурочений до Дня вчителя.

Відзначення цього свята вже давно стало знаком всенародної шани до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

На свято також були запрошені керівники навчальних закладів, голова профспілкової організації працівників освіти, педагоги, вихователі, представники освітніх установ та організацій.

З привітальним словом до вчителів навчальних закладів звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, який висловив педагогам сердечну вдячність за невтомну та самовіддану працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю та побажав у переддень свята міцного здоров'я, добробуту, міцного здоров’я, слухняних та наполегливих учнів та вимогливих директорів.

З вітальними словами до освітян звернувся секретар міської ради Валерій Салогуб, який привітав освітян зі святом. Передав вітання від імені міського голови Анатолія Лінника та депутатського корпусу. Подякував їм за наполегливу працю у вихованні та навчанні підростаючого покоління, адже наших педагогів знають та шанують не тільки в місті, а й в області та на державному рівні. Побажав вчителям міцного здоров’я, божої благодаті, сімейного добробуту та миру.

До слів поздоровлень та вітання долучилися начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський та голова профспілкової організації Володимир Сорокін, депутат обласної ради Наталія Копиця.

Були вручені нагрудні знаки за зразкове виконання та сумлінну педагогічну працю, Почесні Грамоти, Грамоти обласної державної адміністрації, а також Грамоти профспілкової організації та Грамоти управління освіти Ніжинської міської ради.

Нагородили Почесною Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради за сумлінну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення професійного свята - Дня працівників освіти:

1.Матях Людмилу Анатоліївну – в.о. директора Ніжинської гімназії №2 Ніжинської міської ради Чернігівської області;

2.Іващенко Людмилу Іванівну – методиста міського методичного кабінету управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради за сумлінну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення професійного свята - Дня працівників освіти, нагородили:

1.Бублик Тетяну Володимирівну – в.о. директора Ніжинської гімназії №14 Ніжинської міської ради Чернігівської області;

2.Вертюк Світлану Михайлівну – музичного керівника дошкільного навчального закладу №2 «Зірочка» санаторного типу Ніжинської міської ради Чернігівської області

Оголосили Подяку міського голови за високий професіоналізм, фахову компетентність, систематичну та цілеспрямовану діяльність в освітній галузі та з нагоди Дня працівника освіти:

1.Коростель Надії Дмитрівні – вихователю Ніжинського закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №9 «Лілея» загального розвитку дітей Ніжинської міської ради Чернігівської області;

2.Кот Надії Миколаївні – вихователю Ніжинського закладу дошкільної освіти №7 «Дзвіночок» Ніжинської міської ради Чернігівської області;

3.Наконечній Ірині Володимирівні – керівнику гуртків «Акторська майстерність» та «Ігротехніки» Ніжинського будинку дітей та юнацтва Ніжинської міської ради Чернігівської області;

4.Зогій Марині Юріївні – старшій медичні сестрі Ніжинського закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №21 «Калинонька» комбінованого типу Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Безліч теплих привітальних слів та квітів адресували педагогам учні, низько вклонялися за самовіддану працю. Урочисті, виступи гармонійно переплелися з художніми номерами вихованців позашкільних навчальних закладів міста.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

03.10.2019