Лекція-інтерактив "Zero Waste або Як не втонути у власному смітті? "

Триває тиждень заходів в рамках Днів сталої енергії в Ніжині! І 3 жовтня в місті відкрився справжній просвітницький еко-портал, адже з інтерактивною лекцією до нас завітала неймовірно наснажуюча та мегапозитивна еко-активістка з багаторічним досвідом Наталя Рожко, ГО "Час Еко Змін"(м.Київ)!

Не можливо перерахувати всі теми, яких ми торкнулись, але основою був меседж "Zero Waste або Як не втонути у власному смітті".

І знову ми презентували нашу свідому позицію в підтримку проекту Павла Медини #своє_горнятко і оголосили умови акції, які згодом опублікуємо більш детально на нашій сторінці!

То ж присутні на заході активісти Ліги старшокласників, студенти та викладачі факультету психології та соціальної роботи,факультету іноземних мов НДУ імені М. Гоголя, представники лабораторії "Сінево" та сектору інвестиційної діяльності та енергоефективності виконавчого комітету Ніжинської міської ради своїми фідбеками під час заходу довели нам ще раз, що не даремно наша команда Молодіжного центру готує програму #ЕКОдвіж і впроваджуватиме її в партнерстві з ГО "Час Еко Змін"!!! Запрошуємо бажаючих до партнерства в цьому напрямку, адже ніжинці мають стати більш еко-свідомими та змінити свою поведінку в напрям еко-friendly і разом сприяти реалізації Глобальних цілей сталого розвитку!!!

04.10.2019