Спартакіада для сильних духом

З метою залучення інвалідів до активного громадського життя, надання їм допомоги у психологічній, фізичній та соціальній реабілітації робочими органами виконавчої дирекції Фонду у Чернігівській області спільно з обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» 20 квітня 2017 року у місті Чернігів на спортивній базі олімпійської підготовки з біатлону та лижного спорту відбулися відбірні регіональні змагання в рамках п’ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».

Учасників змагань привітав начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Чернігівській області Володимир Нашиванько, зазначивши, що змагання організовано з метою психологічної реабілітації потерпілих, яка відіграє дуже важливу роль у відновленні їх здоров'я, а заняття фізичною культурою та спортом в цьому допомагають. Також було оголошено привітання до учасників змагань директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України Валерія Акопяна. Привітала учасників відбірних змагань і нагороджувала переможців заступник голови - керівник апарату ОДА Наталія Романова.

Змагання проходили з таких видів спорту: шахи, гирьовий спорт, настільний теніс, дартс, бомбаскет та армспорт. В складі команди потерпілих на виробництві від відділення Фонду в м. Ніжині приймали участь 6 чоловік: Стрілець Роман, Жук Валерій, Даньшин Андрій, Самойлов Віктор, Шолупець Олена та Фененко Наталія. Спортсмени – представники відділення гідно проявили себе на змаганнях, в результаті – 1 перше місце та 3 третіх. Призерами в нашій команді стали Стрілець Роман - армспорт ( 1 місце ), Жук Валерій – гирьовий спорт ( 3 місце ), Шолупець Олена – настільний теніс, дартс (3 місце). Переможці та призери відбірних змагань отримали свої заслужені нагороди - медалі та кубки, грамоти спартакіади.Спортсмени, і вболівальники отримали масу позитивних емоцій від участі у змаганнях, відчуття командного духу та від спілкування одне з одним.

За результатами Чернігівської обласної спартакіади «Сила духу» буде сформована збірна команда області, яка візьме участь у V Всеукраїнській спартакіаді інвалідів праці «Сила духу». Переможці обласних відбірних змагань візьмуть участь у фінальних змаганнях, які пройдуть в червні 2017 року в м. Одесі. Побажаємо нашим спортсменам спортивного піднесення і щоб до скарбнички нагород додались дипломи та кубки фінальної спартакіади.

Начальник відділу страхових виплат

відділення Фонду в м. Ніжині Великодна Н.І.

28.04.2017