Щотижнева оперативна нарада при міському голові

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку засідання Анатолій Валерійович вручив подяки посадовим особам місцевого самоврядування, які проходили військові навчання (навчальні збори) з бригадою територіальної оборони, сформованою з числа військовозобов’язаних-резервістів, які були сформовані на базі військової частини А1815 з дислокацією в смт. Гончарівське Чернігівської області.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговорені звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації, за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 274 заяви та повідомлення, 46 з яких - кримінальні провадження за різними статтями кримінального кодексу. Виявлено 100 адміністративних правопорушень та накладено 43 штрафи на суму 11305 гривень. По лінії дорожнього нагляду зафіксовано 38 порушень (1 – керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння; 5 – керування без відповідних документів; 2 – керування транспортними засобами, не маючи на це права; 3 – знехтували умовами технічного контролю; 6 – керування водієм транспортним засобом, що має несправності; 15 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (29 випадків) та паління тютюнових виробів (17 випадків) у громадських місцях. Зафіксовано 1 факт вчинення насилля в сім'ї. Інна Іванівна також наголосила, що близько 16-30 години 06 липня сталася надзвичайна подія, в наслідок якої загинуло троє підлітків 14, 15 та 16 років. Діти грались у занедбаній будівлі, де і стався обвал бетонної плити. Тож поліція вкотре наголошує про особисту відповідальність батьків за дозвілля своїх дітей під час літніх канікул.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів, що триває ямковий ремонт по місті. На минулому тижні проводились відповідні роботи по вулицям: Московській, Синяківській, Овдіївській, Василівській. Цього тижня планується закінчити ремонтні роботи по вулиці Космонавтів та Борзнянський шлях.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 09 липня по 15 липня можна ознайомитися за посиланням:http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/279/zahodi-z-09-po-15-lipnya-2018-roku.html.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

09.07.2018