Щотижнева оперативна нарада

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу національної поліції Інни Музиченко, про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Начальник управління культури та туризму Тетяна Бассак проінформувала присутніх, що загальноміський конкурс «Жінка року-2018» відбудеться 13 квітня о 15-00 годині у Міському будинку культури.

Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні ім.Миколи Галицького Олександр Костирко доповів про заходи профілактики захворюваності. Станом на 08.04.2019 р. до інфекційного відділення поступило 3 особи; гострі ентероколіти – 10 осіб (6-дорослих та 4 – дітей), 9 осіб – кір (з них 2 дітей), 20 осіб – вітряна віспа (ДНЗ №13 та ДНЗ №25), 1 особа – кашлюк та 1 особа в ДНЗ №9 захворіла на менінгітову інфекцію і т.д. Про стан загальної епідеміологічної ситуації на території громади упродовж минулого тижня на ГРВІ та ГРИП захворіло: дітей – 137 осіб, дорослих – 63 особи. В цілому за минулий тиждень ріст захворюваності зменшився на 51 особу. Епідеміологічна ситуація контрольована.

Головний лікар КНП «НМЦПМСД» Оксана Калініченко зазначила, що станом на 05 квітня 2019 року 69% населення міста підписали декларації з сімейними лікарями (за минулий тиждень підписано 389 декларацій).

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник наголосив, що 26 березня 2019 року було підписано розпорядження міського голови №86 «Про закріплення посадових осіб виконавчих органів Ніжинської міської ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради, апарату виконавчого комітету міської ради та їх структурних підрозділів за вулицями міста» термін виконання обстеження вулиць міста до 20 квітня. Також додав, що діє розпорядження №93 від 01 квітня 2019 року «Про заходи щодо попередження пожеж в лісопаркових зонах, міському лісі, на полігоні твердих побутових відходів та на території міста». У зв’язку з чим, відділу з благоустрою та міському відділу національної поліції необхідно контролювати ситуацію та підвищити пильність у даному напрямку.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 08 квітня по 14 квітня можна ознайомитися за посиланням:http://www.nizhynrada.gov.ua/announcement/337/zahodi-z-0804-po-1404-2019-roku.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

08.04.2019