Щотижнева оперативна нарада

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Максим Васильович Терещенко, про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак зазначила в рамках святкування 22 січня 2019 року Дня Соборності України та 100-річчя від Дня проголошення Акту Злуки відбудеться проведення акції «Живий ланцюг єдності». О 13-45 годині збір колони та покладання квітів до пам’ятного знаку «Герої не вмирають» далі урочиста хода за маршрутом: пам’ятний знак - «Герої не вмирають» - площа Івана Франка – пам’ятний знак Тарасу Шевченку (парк ім.Т.Г.Шевченка) де відбудеться мітинг з нагоди Дня Соборності України о 14-30 год. 27 січня об 11-00 годині в рамках Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту на місці розстрілу фашистами 1941-1943рр. мирних жителів (за цегельним заводом) відбудеться мітинг.

Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні ім.Миколи Галицького Олександр Костирко доповів про заходи профілактики захворюваності на кір станом на 21.01.2019р захворіла 1 особа, інфекційні захворювання 2 дітей, 8 осіб – ентероколіти, 2 особи – ротовірус, 7 осіб – ГРИП і т.д. Про стан загальної епідеміологічної ситуації на території громади міста у продовж минулого тижня: захворіло дітей – 381 особа ( на 298 осіб більше), а дорослих 188 осіб (на 153 особи більше ніж позаминулого тижня), але епідеміологічний поріг не перевищено.

Головний лікар КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко доповіла, що станом на сьогоднішній день підписано 44 550 декларацій пацієнтами з лікарями (складає 63,6% від загальної кількості мешканців міста). Договір з Національною службою здоров’я підписано.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 21 січня по 27 січня можна ознайомитися за посиланням:

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

21.01.2019