Щотижнева оперативна нарада

29 жовтня відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

На початку засідання Анатолій Валерійович привітав начальника відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксану Лях з ювілеєм та оголосив подяку міського голови за високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов'язків, активну життєву позицію.

Відповідно до наданої інформації, за минулий тиждень до відділу поліції надійшло 211 заяв та повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, з яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 23 кримінальні провадження. Виявлено 134 адміністративних правопорушення та накладено 65 штрафів на суму 17646 гривень. По лінії дорожнього нагляду зафіксовано 60 порушень (3 – керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння; 11 – керування без відповідних документів; 22 – порушення правил великоваговими Т/З; 9 – керування водієм транспортним засобом, що має несправності; 25 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольними напоями (29 випадків) та паління тютюнових виробів (22 випадків) у громадських місцях. Зафіксовано 3 факти вчинення насилля в сім'ї та 4 факт порушення державних стандартів у сфері благоустрою населених пунктів.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч доповіла про зміни у законодавстві щодо порядку нарахування субсидії. Дана інформація буде розміщена на офіційному сайті Ніжинської міської ради.

Секретар міської ради Валерій Салогуб оголосив, що 31 жовтня о 10.00 відбудеться засідання сорок четвертої чергової сесії Ніжинської міської ради VII скликання.

Детальніше з планами роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради на період з 29 жовтня по 4 листопада 2018 року можна ознайомитися за посиланням: http://nizhynrada.gov.ua/announcement/298/zahodi-z-24-po-30-veresnya-2018-roku.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

29.10.2018

Попредня новина:

Свято Біблії