Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

12 липня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом заступника міського голови Сергія Осадчого з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

На початку засідання заслухали звернення вуличкому по мікрорайону «Магерки» щодо відсипки зупинок по маршруту №15 по вул. Широкомагерська та відвідних каналів по вул. Садова до Графського парку. Головуючий доручив заступнику начальника УЖКГ та Б Світлані Сіренко вивчити дані питання та знайти шляхи їх вирішення.

Також було звернення мешканців по вул. Графська щодо вирішення проблемного питання з сусідами, які на території власного домоволодіння з інкубаторного цеху зробили птахоферму. Проблема полягає в тому, що від такої діяльності стоїть сморід по всій вулиці. Сергій Осадчий запропонував написати лист до міського голови, а також звернутися до начальника Ніжинського міськрайонного Управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Рафальського В.С.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про стан підготовки до опалювального сезону 2018-2019 р.р. Комунальні підприємства готові на 22-28% до опалювального сезону через недостатню кількість кваліфікованих працівників.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комункіцій з громадськістю

12.07.2018