Щотижнева комунальна нарада

30 січня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльнлості виконачих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Традиційно на початку наради розглядалися звернення громадян. Мешканці буд. 83 по вул. Успенська не згодні з місцем встановлення опор під освітлення. По даному питанню надані відповідні пояснення.

Учасники АТО звернулися з приводу виділення земельної ділянки в межах міста. Головуючий запропонував відвідати засідання постійно діючої робочої груп з питань обліку та визначення черговості надання земельних ділянок учасникам АТО та членам їх сімей.

Під час наради були розглянуті протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо очищення вулиць та тротуарів від снігу, про стан опалення в місті Ніжині.

Григорій Миколайович порушував тему реформування житлового сектору і переходу на нові форми управління. Проводяться заходи щодо інформування населення по організації створення ОСББ.

Завершуються обговорення питання та доопрацювання правил благоустрою. Проект правил благоустрою розміщено на офіційному сайті Ніжинської міської ради, або можна перейти за посиланням: http://nizhynrada.gov.ua/announcement/314/obgovorennya-regulyatornogo-akta.html.

На особливому контролі тримається питання щодо очищення дахів будівель від льоду та бурульок. З інформацією про запобігання нещасним випадкам та аварійним ситуаціям внаслідок потепління можна ознайомитися за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/article/1035/vddl-z-pitan-nadzvichaynih-situatsy-vikonavchogo-komtetu-njinsko-msko-radi-nformu.html.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

31.01.2019