Щотижнева комунальна нарада

20 вересня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Григорій Миколайович почав засідання з доручень, які були надані на минулій нараді. Всі доручення виконані та тримаються на контролі.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про стан підготовки до опалювального сезону 2018-2019 р.р. та отримали відповідні доручення для подальшої роботи.

На нараді порушувалося питання щодо створення аварійної бригади на базі КП «СЕЗ». Представникам КП «СЕЗ» надані доручення щодо розгляду платних послуг бригади, утримання її як комерційної діяльності.

Григорій Миколайович в черговий раз акцентував увагу на незаконне викидання сміття, вивезення його в неналежне місце та порушення правил благоустрою, також нагадав про перехід від послуги утримання будинків та прибудинкової території до послуги управління будинками.

Наприкінці наради присутніх проінформували та запросили на засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС, яка відбудеться 21 вересня.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

21.09.2018