Шановні працівники комунальних підприємств та підприємств сфери побутового обслуговування міста!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята, яке щорічно відзначається у третю неділю березня! Цей день – вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок в наших домівках і навколо них і користь, яку ви приносите суспільству, важко переоцінити!

Сьогодні без докорінного реформування житлово-комунальної сфери міста забезпечити підтримку гідного та належного рівня обслуговування неможливо. Поступово вирішуються існуючі проблеми, створюєюються необхідні умови для подальшого реформування житлово-комунальної галузі, оновлюємо матеріально-технічну базу.

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу. Це – тепло, вода і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, парків, скверів, дворів, прибудинкових територій, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою, гарного самопочуття і, як наслідок, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою.

Хочемо висловити всім вам щиру вдячність за наполегливу працю, за відданість своїй нелегкій, але так необхідній для нас справі.

У цей святковий день прийміть слова подяки за Вашу працю. Бажаю Вам і Вашим рідним добра, здоров’я, щастя, благополуччя та добробуту, оптимізму та віри в майбутнє! Нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.

Міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

17.03.2018