Шановні колеги!

Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, які представляють інтереси своєї територіальної громади.

Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, а й члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, і звичайно, активні громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань.

Дякуємо всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту людей, робимо наш Ніжин кращим.

Уклін і шана вам, дорогі земляки, за любов до рідного міста, активність у громадсько-політичному житті, велике бажання і здатність здолати усі негаразди. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого міста і держави. Нехай надійними супутниками вам стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад.

Віримо, що подальший розвиток та вдосконалення демократичних засад місцевого самоврядування буде запорукою збереження миру і злагоди не лише в нашому місті, а в країні вцілому.

Бажаємо вам вагомих успіхів у вирішенні соціально-економічних проблем міста, щоб задуми завжди знаходили розуміння і підтримку в серцях людей, а життєва енергія, мудрість та ділові якості примножували трудові здобутки місцевого самоврядування.

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

07.12.2018