Шановні громадяни!

Про заходи щодо запобігання

поширенню коронавірусу COVID-19

на території Ніжинської міської

об’єднаної територіальної громади

Відповідно до статей 42, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (СOVID-19)», статті 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СOVID-19» (зі змінами), з метою запобігання поширенню коронавірусу СOVID-19:

1. Керівникам структурних підрозділів виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, виконавчих органів Ніжинської міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій Ніжинської міської ради:

1.1. припинити, тимчасово, у період з 18 березня по 03 квітня 2020 року, прийом громадян;

1.2. вжити заходів з прийому звернень громадян та інших документів за допомогою засобів електронного та поштового зв’язку;

1.3. здійснювати розгляд звернень з надання адміністративних та інших послуг у строки, визначені пунктом 3 частини 2 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (СOVID-19)»;

1.4. довести до відома посадових осіб та працівників відповідних структурних підрозділів виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради інформацію про можливість отримання відпусток у порядку, визначеному законодавством (без врахування графіків відпусток), на відповідний період та максимально сприяти реалізації права працівників на їх отримання;

1.5. надати на ім’я міського голови інформацію щодо наявності технічної та практичної можливості запровадження на період дії карантинних заходів можливості здійснення посадовими особами та працівниками роботи в режимі віддаленого доступу з використанням електронних засобів комунікацій та технологій.

2. Попередити осіб, зазначених у пункті 1 цього розпорядження, про персональну відповідальність за невиконання вимог даного розпорядження та вимог законодавства щодо запобігання поширенню на території України коронавірусу СOVID-19.

3. Відділу з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян апарату виконавчого комітету Ніжинської міської ради (Остапенко С. В.) довести до відома осіб, зазначених у пункті 1, зміст цього розпорядження.

4. Відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради (Гук О. О.) забезпечити оприлюднення розпорядження шляхом розміщення на офіційному сайті Ніжинської міської ради.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Дякуємо за розуміння!

Відповідально ставтеся до власного здоров"я!

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

18.03.2020