Інформація ТОВ «Чернігівський ДБК»

В січні місяці 2020 року в приміщенні міської ради м. Ніжина відбулась зустріч щодо завершення будівництва 54-х квартирного 9-ти поверхового житлового будинку №31, розташованого по вул. Чехова, у м. Ніжині, який отримало ТОВ «Чернігівський ДБК» в результаті ліквідації ПАТ «БК «Домобудівник»».

За результатами проведення вищезазначеної зустрічі повідомляємо про наступне.

На сьогодні з метою завершення будівництва та залучення інвестора ТОВ «Чернігівський ДБК» займається державною реєстрацією житлово-будівельного кооперативу, який буде займатись питанням остаточного завершення будівництва та приведенням проектної документації до вимог чинного законодавства України.

Також необхідно зареєструвати в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно незавершене будівництво 54-х квартирного 9-ти поверхового житлового будинку №31, розташованого по вул. Чехова у м. Ніжині Чернігівської області.

Для того, щоб провести державну реєстрацію незавершеного будівництва ТОВ «Чернігівський ДБК» займається проведенням технічної інвентаризації та виготовлення інших документів необхідних для цього.

Всі вищезазначені дії ТОВ «Чернігівський ДБК» планує завершити до 27 березня 2020 року.

За інформацією директора ТОВ «Чернігівський ДБК» П. Сабашук

17.03.2020