Розпочалось пленарне засідання 41-ї сесії Ніжинської міської ради

8 серпня у великій залі виконавчого комітету розпочалось чергове пленарне засідання 41-ї сесії Ніжинської міської ради. На початок засідання зареєструвалось 30 депутатів Ніжинської міської ради сьомого скликання. Також на засіданні були присутні депутати обласної ради: Валерій Гавриленко, Сергій Охонько та Наталія Копиця, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови Ігор Алєксєєнко та Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів Ніжинської міської ради та комунальних підприємств міста, представники засобів масової інформації та громадських організацій.

На початку пленарного засідання міський голова привітав депутата Ніжинської міської ради Володимира Короля з ювілеєм та оголосив подяку за високий професіоналізм та вагомий внесок у розбудову міста.

Депутати Ніжинської міської ради Максим Білоусенко та Юрій Галата заявили про вихід із фракцій, в яких вони перебували.

Анатолій Лінник оголосив порядок денний, який нараховує 66 проектів рішень.

Під час розгляду проектів рішень було прийнято одне із важливих питань - «Про внесення змін до рішення міської ради VІІ скликання від 21 грудня 2017 року №6-34/2017 «Про міський бюджет м. Ніжина на 2018 рік».

У зв'язку зі змінами персонального виконавчого комітету Анатолій Валерійович запропонував внести нову кандидатуру, яка ввійде до складу виконавчого комітету Ніжинської міської ради, а саме Євгенія Луняка - доктора історичних наук, доцента Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя, учасника бойових дій АТО ("Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради Чернігівської області від 24.11.2015 р. № 8-2/2015 «Про утворення виконавчого комітету Ніжинської міської ради VII скликання, визначення його кількісного та затвердження персонального складу»" (ПР №120 від 27.06.2018).

В засіданні 41-ї сесії Ніжинської міської ради VII скликання була оголошена перерва. Анатолій Лінник наголосив, що продовження роботи сесії заплановано на 13 серпня, початок о 10-00 годині.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

08.08.2018