Засідання постійної комісії міської ради із соціально-гуманітарних питань

7 серпня відбулося засідання постійної комісії Ніжинської міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров`я, культури, сім`ї та молоді, фізичної культури і спорту під головуванням Володимира Короля. На засіданні також були присутні секретар міського голови Валерій Салогуб, заступник міського голови Сергій Дзюба, депутати Ніжинської міської ради, керівники комунальних підприємств, управлінь та структурних підрозділів виконавчого комітету, а також представники громадськості та ЗМІ.

На порядок денний винесено проект рішення “Про надання згоди на укладення договору купівлі ліжок медичних функціональних для комунального лікувально-профілактичного закладу “Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького”” та наступні листи-звернення:

1. Про надання згоди укладання договору купівлі ліжок медичних функціональних.

2. Щодо монтажу металевих решіток будівлі “лазня”, яка знаходиться за адресою: вул. Козача, 3.

Проект рішення було детально розглянуто комісією, одноголосно підтримано та винесено на сесію Ніжинської міської ради, листи-звернення члени комісії заслухали та прийняли до уваги.

Також розглядалось питання щодо недобудованого футбольного поля, яке знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 103 (біля ЗОШ №9). Комісія вирішила запросити на наступне засідання представників Управління освіти та Ніжинської міської організації "Ніжинська міська організація Федерація футболу" для подальшого вирішення даного питання.

По закінченню засідання заступник міського голови Сергій Дзюба подякував головному лікарю Ніжинської центральної міської лікарня ім. М. Галицького Олександру Костирку та ніжинським медичним працівникам за їхній професіоналізм, позитивну роботу та швидке реагування під час надзвичайної ситуації, які надали висококваліфіковану, якісну та вчасну медичну допомогу.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

07.08.2018