Робочий візит до медичних закладів

3 липня відбувся робочий візит міського голови Анатолія Лінника, першого заступника Григорія Олійника, заступника Сергія Дзюби та головного лікаря центральної міської лікарні Олександра Костирка до фізіотерапевтичного та водолікувального відділення Ніжинської центральної міської дікарні ім.Миколи Галицького та новоствореного пункту сімейної медицини за адресою: вул.Шекерогринівська, 52-а.

В ході обстеження фізіотерапевтичного та водолікувального відділення Анатолій Валерійович наголосив на відновленні до повної функціональності вентиляційної системи у приміщення де роблять водні процедури, а також провести ремонтні роботи у деяких кімнатах.

Наступним об'єктом став пункт сімейної медицини, який знаходиться в приміщенні загальноосвітньої школи №14. Анатолій Лінник перевірив стан виконання робіт по благоустрою території та ремонту приміщень. Після обстеження відповідним службам було надано доручення зробити відсипку дороги до пункту сімейної медицини та закінчити ремонт пандусу. Відкриття амбулаторії сімейної медицини №8 заплановано на 9 липня.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

03.07.2018