Робоча група з питань надійності та безпеки експлуатації об'єктів соціальної інфраструктури

20 липня 2018 року відбулось засідання робочої групи з питань надійності та безпеки експлуатації об'єктів соціальної інфраструктури під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У нараді взяли участь заступник міського голови Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники комунальних підприємств, управлінь, структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Анатолій Валерійович перевірив стан виконання протокольних доручень щодо проведення обмежуючих заходів до небезпечних об’єктів, таких як:

· будівля бані по вул. Козача,

· будівля колишнього дитячого садочка по вул. Шевченка, 97Е,

· нежитлова будівля біля житлового будинку по вул. Шевченка, 104, корпус 3 (територія хореографічної школи),

· дитячий садок по вул. Овдіївська, 198е,

· залізобетонний каркас будівлі спортзалу ЗОШ №6,

· недобудована будівля ветлікарні по провулку Новому, 6А, с. Вертіївка (біля м. Ніжина),

· казарма по вулиці Л. Толстого,

· колишня будівлю котельні НВК «Прогрес»,

· будівля колишнього кафе «МЕХІКО» по вул. Б.Хмельницького,

· КНС біля промбази по вул. Носівський Шлях.

Керівники комунальних підприємств прозвітували щодо вжитих заходів щодо обмеженого доступу до них.

Заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко повідомила, що після минулого засідання робочої групи було виявлено, обстежено та складено акти ще по двом об’єктам по вул. Кармелюка - будівля колишнього дитячого садочка та по вул. Воздвиженська – будівля колишнього клубу КСП «Ніжинське».

Підсумовуючи засідання Анатолій Лінник надав доручення заступнику УЖКГ та Б Світлані Сіренко підготувати пропозиції на наступну бюджетну депутатську комісію щодо виділення додаткових коштів, відповідно до наданих розрахунків, на кожний об’єкт окремо та повторно направити відповідні листи балансоутримувачам про проведення обмежуючих заходів щодо небезпечних об’єктів.

Анатолій Валерійович наголосив на тому, що головні розпорядники та балансоутримувачі об’єктів соціальної інфраструктури не чекали рішення сесії міської ради, а віднайшли можливість самі провести обмежувальні заходи (заварити вікна та двері), адже мова йде про безпеку життя та здоров’я людей.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

20.07.2018