Прославляємо Ніжин - рухаємось у Європу!

З 23 по 31 травня у центрі італійської столиці м. Рим, у галереї «Domus Romana», відбувається виставка найкращих робіт про Україну учасників Міжнародного конкурсу дитячих малюнків «МОЯ УКРАЇНА – UCRAЇNA MIA» за підтримки Посольства України в Італії та Асоціації «Ucraina CreAttiva». 26 травня відбулось урочисте відкриття цієї унікальної виставки. Це чудова нагода для українців, що мешкають або перебувають в Італії, побачити та відчути тепло своєї Батьківщини, а для італійців познайомитись та відкрити для себе нашу прекрасну країну, її міста, села, краєвиди, традиції, культуру очима та почуттями щирих та талановитих дітей ­– маленьких художників, роботи яких представлені на виставці.

Відрадно, що гості виставки знайдуть серед експонатів і роботи юних ніжинських художників, що з успіхом взяли участь у конкурсі «МОЯ УКРАЇНА – UCRAЇNA MIA»! Виставка в Італії – це приємна та престижна нагорода для 12-ох вихованців гуртка «Творча майстерня» Ніжинського Будинку дітей та юнацтва (керівник гуртка Хоменко Ю. В.), яка додалась до атестатів за участь, дипломів та відзнак.

Протягом тижня відвідувачі виставки будуть насолоджуватися зворушливими роботами українських дітей про рідну Батьківщину, що наповнені дитячою щирістю та оптимізмом, вірою у світле майбутнє для нашої держави!

Вітаємо наших юних митців Яременко Аліну, Козаченко Вікторію, Корнілову Єлизавету, Кошову Анастасію, Скрипку Анастасію, Черненко Юлію, Хоменко Софію, Черненко Романа, Зоценко Вероніку, Листопада Артема, Лісовець Катерину, Ковтун Аріну з визначною подією в їх творчому житті, а їх педагога Юлію Володимирівну Хоменко з високими досягненнями її вихованців! Радіємо їх успіху та визнанню на міжнародному рівні! Бажаємо невичерпного натхнення для майбутніх творчих злетів!

Щиро дякуємо організаторам Міжнародного конкурсу дитячих малюнків «МОЯ УКРАЇНА – UCRAЇNA MIA» за високу оцінку творчості вихованців Ніжинського БДЮ!

За матеріалами Ніжинського Будинку дітей та юнацтва

29.05.2018

Наступна новина:

НЕФКО в Ніжині!