Професійний боксерський ринг

26 жовтня міський голова Анатолій Лінник та заступник міського голови Сергій Дзюба в ході робочого візиту на міський стадіон Спартак перевірили стан готовності Олімпійського критого боксерського рингу до офіційного відкриття. Даний ринг унікальний та єдиний в Україні в такому вигляді. Професійний олімпійський ринг є розбірним, розміром 7м*7м, має форму правильного квадрата з рівними сторонами та діагоналями, з висотою помосту 1м. По периметру ринга натягуються 4 каната розміром 6м*6м. Також ринг накривається професійним спортивним навісом розміром 8*8 м, висота якого – 4м70см. у формі арки.

Боксерський ринг придбаний за сприяння народного депутата України Олександра Кодоли та співфінансування з міського бюджету.

В ході зустрічі директора МЦ «Спорт для всіх» Сергій Півень та начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко ознайомили з підготовчими роботами, які проводяться по установленню критого рингу. Анатолій Лінник перевірив стан прилеглої території біля рингу та надав доручення щодо освітлення периметру спортивних майданчиків.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.10.2018