Продовжують вручати подарунки медичним закладам міста

19 квітня міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб та заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Сергій Дзюба, головний лікар Оксана Калініченко та заступник головного лікаря Центру Первинної медико-санітарної допомоги Анна Садовська вручили подарунки Амбулаторіям сімейної медицини №3, №4 та №5.

Ніжинська міська рада закупила комплекти сучасних комп`ютерів для усіх лікарських амбулаторій сімейної медицини Ніжина.

Нове обладнання необхідне для реалізації компонента проекту «Електронна реєстрація для отримання медичних послуг. Мобільні додатки». Як вже раніше зазначалось,комп`ютери планують обладнати програмою, за допомогою якої пацієнти зможуть дистанційно записатися на прийом до обраного ними лікаря. Наразі також знаходиться у процесі розробки і мобільний додаток для електронної реєстрації. Такий вид реєстрації значно скоротить черги у приміщеннях сімейної медицини та дозволить жителям мікрорайонів не витрачати свій час на довготривале очікування у черзі.

Також делегація відвідала реанімаційне відділення Ніжинської центральної міської лікарні імені М. Галицького. Завідуюча реанімацією представила нові сучасні реанімаційні апарати та концентратор кисню, кошти на які було виділено міською радою. Сучасне і високоточне обладнання дозволить якісніше проводити основні процедури інтенсивної терапії і моніторинг стану пацієнта.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

20.04.2017