Прийом громадян

05 квітня відбувся особистий прийом громадян міським головою Анатолієм Лінником на якому також були присутні начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В'ячеслав Лега, начальник відділу роботи з самоорганізації населення Наталія Бойко та начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна, т.в.о.начальника відділу сім’ї та молоді Анна Лисенко, начальник сектора реагування патрульної поліції Олександр Ліпаков. На прийомі було 5 заявників.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: про заборону руху багатотонажного транспорту по вул.Широкомагенській та облаштування зупинок за маршрутом №15 (встановлять знаки при в’їздах на вулиці з обмеженою тонажністю).

Надійшли заяви від жителів міста і стосовно соціального захисту. Просили допомогти у вирішені питання щодо оформлення субсидій (порадили жителям привести у відповідність документи щодо зареєстрованих осіб у помешканні, а також борги які накопилися реструктуризувати тощо), про надання матеріальної допомоги на ремонт будинку для багатодітної родини (запропонували упорядкувати документацію на будинок для можливості участі у соціальному проекті Будуємо Україну разом).

Міський голова, вислухав мешканців. За результатами прийому громадян, Анатолій Валерійович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Нагадаємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з гомадськістю

05.04.2019