Нарада з благоустрою міста

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радний міського голови Сергій Осадчий, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, заступник начальника з питань утилізації відходів та роздільного збирання вторинної сировини КП «ВУКГ» Юрій Хоменко, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренко, головний спеціаліст відділу з благоустрою Євгеній Євса, начальник відділу самоорганізації населення Наталія Бойко.

На початку наради заступник начальника з питань утилізації відходів та роздільного збирання вторинної сировини КП «ВУКГ» Юрій Хоменко поінформував присутніх щодо ситуації яка склалася 30 березня на полігоні твердих побутових відходів (відбулося загоряння в декількох місцях). За підсумками обговорення вирішили розробити кошториси щодо закупівлі пожежних рукавів (зберігатимуться на полігоні), а також облаштувати огорожу в місцях де її не вистачає.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Миколайович наголосив щодо вуличного освітлення (додаткові кабелі для встановлення відеокамер), обговорили та узгодили питання щодо подальшої реконструкції площі ім.Івана Франка тощо.

Обговорили та узгодили питання щодо розробки проектно-кошторисної документації, топографічної карти для нового кладовища на землях Кунашівської сільської ради (18 га).

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів що таблички з назвами зупинок замовлено (будуть встановлюватись). Розпочато ямковий ремонт по місту Ніжину.

Міський голова Анатолій Лінник акцентував увагу щодо завершення робіт по круговому руху на перехресті вул.Об’їжджій – вул.Шевченка, а також облаштування мосту Театрольному. Анатолій Валерійович зауважив що необхідно встановити бордюри при в’їзді з вул.Набережної на вул.Воздвиженську(міст Театральний), а також новий відбійник.

Слід зазначити, що благоустрій міста перебуває на особливому контролі у міської влади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

05.04.2019