Привітання випускникам

Дорогі випускники!

Сьогодні урочистий і водночас важливий день у вашому житті – випускний бал. Саме сьогодні перед вами відкриваються всі дороги і ви переходите в доросле, більш відповідальне життя. Тому ми хочемо побажати вам завжди йти за своєю мрією і не відступати, знайти своє щастя в житті і не пропустити його. Удачі і успіхів вам нехай на складному, але дуже цікавому життєвому шляху.

Відтепер ви стаєте дорослими, відповідальними людьми, вам доведеться самостійно приймати рішення, і тільки від вас самих тепер залежить майбутнє.

Шкільні роки пролетіли дуже швидко. За ці роки ви всі подорослішали і зі зворушливих пташенят перетворилися на справжніх птахів, готових летіти, розправивши свої крила. Попереду — довге цікаве життя, і ми бажаємо кожному знайти свою дорогу. Нехай всі ті знання і навички, що ви отримали в школі, стануть міцним фундаментом для подальших звершень, а люди, які були з вами всі ці роки, надовго залишаться в серці кожного.

Більшість з вас стануть студентами і переживуть ще чимало чудових хвилин, але школа залишиться у ваших спогадах на все життя.

Збережіть в собі жагу до життя і знань! Від усього серця бажаємо вам мирного неба та Божої благодаті. Хай легким буде для вас шлях самостійного життя, завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники . В добру путь, дорогі наші випускники!

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

23.06.2018