Привітання до Дня Святого Миколая

Шановні ніжинці!

День Святого Миколая Чудотворця – одне з найсвітліших, найдобріших і найрадісніших християнських свят, яке традиційно уособлює в собі початок новорічних дійств. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у краще майбутнє.

Особливо важливим та очікуваним є цей день для дітей, які переконані, що Миколай не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки та любов. Саме тому це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже у їхньому чарівному дитячому світі в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії, добрі справи і задуми.

Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах підростаючого покоління, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого.

Від щирого серця вітаємо ніжинців, а передусім діточок, з Днем Святого Миколая, зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

Бажаємо всім достатку, родинного затишку й душевного тепла. Хай Святий Миколай одарить вас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи.

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

19.12.2018