Підсумки міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри гри «Сокіл» («Джура»)

Три дні (03-05 травня 2017 року) у Позаміському закладі оздоровлення і відпочинку ім.Я.П.Батюка с.Вертіївка тривала боротьба між 14 командами загальноосвітніх навчальних закладів у міському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Програма проведення включала 9 видів змагань. Цікаво й захоплююче у кожному із них боролися юні ніжинці, адже саме переможець буде представляти місто на обласних змаганнях.

І ось напружений та хвилюючий момент… Підведення підсумків. У загальному командному заліку І місце виборола команда Ніжинського міського ліцею при НДУ ім.М. Гоголя, ІІ місце- Ніжинська ЗОШ І-ІІІст.№10, ІІІ місце- Ніжинська гімназія №3.

Урочисте закриття відбулося за участю начальника Управління освіти Станіслава Крапив`янського, депутата обласної ради Наталії Копиці, депутатів Ніжинської міської ради Олександра Шалая, Дмитра Тимошика, Костянтина Смалія, Вікторії Паскевич, члена виконкому Геннадія Лічманенка та громадської активістки Наталії Радченко.

Близько 50 Грамот Управління освіти та цінні подарунки від справжніх друзів – внесли святковий і піднесений настрій кожній команді, тому що жодна не залишилася без відзнаки. Та й головне - це командний дух, спілкування між учнями та незабутні враження… А їх у кожного залишилося багато.

Усі учасники змагань та освітяни бажають команді Ніжинського міського ліцею при НДУ ім.М.Гоголя достойно представити рідне місто в обласному етапі змагань, який відбудеться 21-25 травня.

Чекаємо Вас з перемогою!

Управління освіти

Ніжинської міської ради

11.05.2017