Перевірили хід виконання робіт по реконструкції приміщення ЦНАПу

Сфера надання адміністративних послуг для Ніжинської міської ОТГ є важливою, а тому їй приділяється значна увага. Для реалізації Програми «U-LEAD з Європою» та для виконання завдання по інституційному розвитку ЦНАПу за кошти міського бюджету проводиться реконструкція приміщення по вул. Покровській, 8/66. Підрядна організація, згідно сучасних вимог, виконує ремонтно-будівельні роботи, використовуючи рекомендації європейських експертів.

11 березня міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко та начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко перевірили хід виконання будівельних робіт у приміщенні майбутнього ЦНАПу. Під час огляду були надані ряд пропозицій стосовно розташування кабінетів, оформлення тощо. Міський голова зазначив, що міська влада зацікавлена в якісному проведенні ремонтних робіт та створенні нового сучасного Центру, в якому ніжинціі у комфортних умовах зможуть отримати весь спектр адміністративних послуг.

Довідково: у 2019 році наша громада стала учасником четвертого раунду конкурсу модернізації Центрів надання адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою». Головним завданням участі в проекті є покращення якості надання адміністративних послуг для населення в облаштованому та оснащеному, згідно сучасних вимог приміщенні. 24 грудня 2019 року підписане технічне завдання по модернізації ЦНАПу та декларація про наміри щодо організації модернізації ЦНАПу у Ніжинській міській ОТГ. В рамках Програми «U-LEAD з Європою» пропонується фізична підтримка модернізації ЦНАПу, а саме: оснащення меблями, офісним обладнанням та технікою, програмним забезпеченням та розробка дизайну приміщення. Також, пропонується інституційна підтримка: створення інституційної структури ЦНАП, навчання персоналу, підвищення обізнаності та участі громадян; навчальні візити та обмін досвідом.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

11.03.2020