Ніжинських машинобудівників привітали з професійним святом

Традиційно в останню неділю вересня в Україні відзначається День машинобудівника- професійне свято працівників машинобудування і приладобудування.

Сьогодні, 23 вересня, під час засідання виконавчого комітету вітали з професійним святом ніжинських машинобудівників. Перший заступник міського голови Федір Вовченко від імені міського голови Олександра Кодоли подякував представникам машинобудівної сфери за їх складну працю, яка потребує сил, завзяття, знань і натхнення. Федір Іванович побажав машинобудівникам міцного здоров'я, добра, Божої підтримки, благополуччя, натхнення, успіхів, високих досягнень в роботі та впевненості у завтрашньому дні.

За клопотаннями керівників ДП НВК «Прогрес», ТОВ «Ніжин механізація», ТОВ «Ніжинський механічний завод» кращим працівникам машинобудівної сфери міста вручили Грамоти та Подяки виконавчого комітету Ніжинської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм і досягнення найкращих результатів в роботі та з нагоди відзначення професійного свята - Дня машинобудівника.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю  

23.09.2021