Нарада щодо благоустрою міста

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радний міського голови Сергій Осадчий, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренко, начальник відділу з благоустрою Юрій Кошель.

На початку наради Владислав Корман прозвітував щодо очистки доріг, тротуарів та алей від снігу. Наголосив що дороги по яких здійснюється рух автомобільного транспорту поливається спеціальною сумішшю та зчищаються залишки снігу.

Григорій Миколайович наголосив щодо заміни опор та встановлення світильників на центральній площі міста. Також додав що закуплені консолі для встановлення на всіх автобусних зупинках громадського транспорту.

Владислав Адольфович надав пропозиції та кошторис для закупівлі нової техніки: трактору та грейдеру (лізінг). Обговоривши дане питання прийшли до висновку повернутись до розгляду після прийняття бюджету на 2019 рік.

Обговоривши всі питання та підвівши підсумки наради було надано доручення начальнику управління житлово-комунального господарства та будівництва Антолію Кушніренку розробити проект рішення та винести на розгляд засідання сесії міської ради, щодо облаштування місця для стоянки багатотонажного транспорту в районі НПК «Прогрес».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

04.01.2019