Нагородження переможців другого етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

04 січня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради за участі міського голови Анатолія Лінника, секретаря Ніжинської міської ради Валерія Салогуба, заступника міського голови Ігоря Алєксєєнка, начальника управління освіти Станіслава Кропив’янського, директорів шкіл міста, вчителів та громадськості третій рік поспіль відбулося свято таланту на якому нагороджували учнів та їх наставників, що гідно представили заклади освіти на другому (міському)етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із 17 навчальних предметів.

В олімпіадах брали участь 769 учнів загальноосвітніх навчальних закладів 6-11 класів. Вони виконували завдання, складені Чернігівським обласним інститутом післядипломної освіти ім.Констянтина Ушинського. Перевірку робіт здійснювало кваліфіковане журі, до складу якого увійшли вчителі закладів середньої освіти та викладачі Ніжинського державного університету ім.Миколи Гоголя, що сприяло об’єктивності перевірки.

За результатами олімпіади 194 учня вибороли призові місця (69 - перших місць, 63 - другі, 62 - третє).

Досягти цих вершин допомогли здібним учням як особисті якості, так і наполеглива праця талановитих вчителів. Це 49 педагогів закладів загальної середньої освіти, 30 із них підготували по одному переможцю, 16 по два та три педагоги підготували по 3 і більше переможців.

Міський голова Анатолій Ліннник відзначив грамотами Булавенко Світлану Володимирівну (учителя ЗОШ №3, яка підготувала п’ятьох переможців), Панахно Володимира Володимировича (учителя ЗОШ №15, який підготував чотирьох переможців), Коломицеву Людмилу Петрівну (учителя ЗОШ №7, яка підготувала трьох переможців). Анатолій Валерійович подякував педагогам за плідну багаторічну працю, побажав педагогічного натхнення, талановитих і наполегливих учнів.

Також Анатолій Лінник вручив грамоти та солодкі подарунки учням, які вибороли по два призових місця. Він побажав переможцям олімпіад гідно представити Ніжин не лише на обласному і республіканському рівні, але і на міжнародних змаганнях, подальших успіхів у нелегкій праці – навчанні.

Переможців олімпіад з предметів природничого-математичного циклу привітав Валерій Салогуб, який побажав не зупинятися на досягнутому і продовжувати своєю наполегливою працею досягати нових висот, нових перемог.

Учнів, які вибороли перші місця в олімпіадах з гуманітарних дисциплін привітав заступник міського голови Ігор Алєксєєнко. Для кожного учня він підбирав особливі слова, а для усіх разом побажав завжди стояти на першій сходинці п’єдесталу та пам’ятати гімн України.

Переможців олімпіад з інформаційно-технічних дисциплін привітав Станіслав Кропив’янський. Він зазначив, що присутні на заході учні – майбутнє Ніжина та України і побажав їм перемоги на обласних та республіканських олімпіадах.

Крім теплих слів привітань, всім присутнім піднімали настрій юні артисти із вокальними та танцювальними номерами.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

04.01.2019