Міський голова Олександр Кодола провів черговий особистий прийом громадян

9 жовтня міський голова Олександр Кодола провів черговий особистий прийом громадян.
Жителі міста переважно зверталися щодо руху багатовантажного транспорту по вулицях міста. Жителі вул.Матросова звернулися до очільника міста щодо врегулювання питання руху багатовантажного транспорту по їх вулиці.
Міський голова Олександр Кодола доручив підготувати листи-звернення до національної поліції та до Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) щодо врегулювання ситуації в місті. А також доручив керівнику управління житлово-комунального господарства та будівництва обстежити вул.Московська та максимально допомогти мешканцям у їх питанні.
Ніжинців турбує перехрестя вулиць Широкомагерська – Чернігівська. Управлінням житлово-комунального господарства та будівництва замовлений проект для облаштування даної території.
Колективно звернулися мешканці мікрорайону Космонавтів щодо відкриття аптеки, роботи відділення Ощадбанку, приватизації земельної ділянки під гаражним кооперативом, частина якої була за межами міста. Питання щодо приватизації даної земельної ділянки буде розглядатися на черговому засідання міської ради.
Також звернення стосувалися щодо реєстрації громадян у місті, постановки на квартирний облік, спиляння дерев тощо.
Міський голова Олександр Кодола вислухавши всі звернення від ніжинців надав доручення відповідним підрозділам.  

19.10.2021