Міський голова Олександр Кодола бере участь у засіданні Ради розвитку громад та територій

Сьогодні, 25 лютого міський голова Олександр Кодола бере участь у засіданні Ради розвитку громад та територій, яка проходить у м.Києві. 

У заході братимуть участь: Володимир Зеленський, Президент України, Дмитро Разумков, Голова Верховної Ради України, Денис Шмигаль, Прем'єр-міністр України, Андрій Єрмак, керівник Офісу Президента, Кирило Тимошенко, заступник керівника Офісу Президента України, члени Кабінету міністрів України, Верховної Ради України, голови обласних державних адміністрацій, міські, сільські та голови територіальних громад. 

А також у засіданні Ради розвитку громад і територій візьмуть участь Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреас Кіфер  та спеціальний посланник уряду Німеччини з питань реформ у галузях урядування та децентралізації в Україні Ґеорґ Мільбрадт.

Основною метою заходу – це актуалізувати в українському суспільстві важливу тему, що стосується налагодження ефективної взаємодії державних органів з органами місцевого самоврядування у питаннях вироблення пріоритетів державної політики та механізмів сталого розвитку територіальних громад, підвищення їх інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності.

Президент України Володимир Зеленський разом із представниками влади різних рівнів обговорять суспільно-політичні і соціально-економічні процеси, що відбуваються в державі на регіональному рівні.

Під час Ради розвитку громад та територій буде презентовано Конгрес  місцевих і регіональних влад при Президентові України.  А також буде продемонстровано плани по розвитку громад та територій України у 2021 році та високий рівень співпраці між центральною та місцевою владою.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

25.02.2021