Бюджетна комісія провела чергове засідання

24 лютого відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, інвестиційної діяльності, бюджету та фінансів під головуванням Володимира Мамедова.

Депутати розглянули проекти рішень, підготовані фінансовим управлінням, що плануються до затвердження на черговій сесії міської ради 26 лютого 2021 року.

Головне питання, яке розглядалося - внесення змін до міського бюджету на 2021 рік, яким передбачено перерозподіл бюджетних коштів, в межах затвердженого обсягу на рік, з метою забезпечення їх ефективного використання.

Начальник фінансового управління Людмила Писаренко ознайомила комісію із основними показниками бюджету за доходами та видатками та пріоритетами розвитку громади. Депутати та представники фінансового управління опрацювали пропозиції по внесенню змін до бюджету Ніжинської територіальної громади на 2021 рік, провели зміни по вільним залишкам субвенцій, вільним залишкам коштів спеціального фонду, Переяслівської сільської ради, бюджету розвитку, а також вільним залишкам загального фонду, які склали найбільшу суму - 37 млн 713 тис грн. Також на комісії провели зміни в межах кошторисних призначень та виділили кошти на фінансування проектів громадського бюджету 2020 року на загальну суму 3 млн 810 тис грн.

Члени комісії детально вивчили і підтримали усі проекти рішень порядку денного, а також рекомендували винести на розгляд чергового пленарного засідання. 


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

24.02.2021