КНП "Ніжинська центральна міська стоматологічна поліклініка" отримало нове обладнання

Комунальне некомерційне підприємство "Ніжинська центральна міська стоматологічна поліклініка" отримала нове обладнання: 4 комп’ютери, 3 сучасні стоматологічні установки, скалер для видалення зубних відкладень, паровий стерилізатор (автоклав), апарат мікрохвильової терапії «Луч -4», фотополімерна лампа, 6 медичних столиків, 3 портативні бормашини. Все це було придбано за кошти міського бюджету.

Міський голова Анатолій Лінник та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба здійснили робочий візит до закладу.

Директор КНП "Ніжинська центральна міська стоматологічна поліклініка" Віталій Ярошенко подякував за допомогу та підтримку представникам міської влади, а також презентував посадовцям гарні просторі кабінети, оснащені новим устаткуванням. Віталій Миколайович зазначив, що стоматологічна поліклініка вже багато років не отримувала нового обладнання. В подальшому планується ще закупівля необхідної стоматологічної техніки.

Відтепер заклад є конкурентоспроможним навіть у порівнянні із приватними стоматологічними клініками. Тут працює висоопрофесійний колектив, який надає якісний та широкий спектр медичних послуг.

Міський голова наголосив: «Наш обов'язок - підтримувати ентузіазм лікарів та прагнення надавати якісні медичні послуги шляхом оновлення і покращення роботи медичного устаткування, адже це підвищить рівень медичного обслуговування мешканців нашого міста».

Один із найважливіших стратегічних напрямків міської влади - забезпечення належних умов для надання якісних медичних послуг у Ніжині.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю,

Катерина Симоненко

27.12.2019