Додаток Ніжин onLine для Android оновлено до версії 2.1

Для коректної роботи оповіщень потрібно оновити додаток до версії 2.1, після чого відкрити його, та почекати 5-10 секунд, що б сервер оновив дані про ваші налаштування сповіщень.
Що нового:
1. Покращено швидкість відправки сповіщень. Тепер додаток підписує вас на канали оповіщень, і відправка йде на канал, а не кожному користувачу окремо.
2. В меню можна тепер вибрати налаштування звуку не лише для всіх сирен, а є змога налаштувати окремо оповіщення по місту та по області. Останнє взагалі можна навіть відключити, але не рекомендуємо це робити. Краще просто змініть сигнал на стандартний.
3. Що стосується самих сповіщень. Їх є 4 типи
Повітряна тривога по області! Всі в укриття!
Це повідомлення відправляється коли оголошується тривога по області.
Сирени! Всі в укриття!
Це повідомлення відправляється коли в місті чутно сирену, або коли нам надійшло повідомлення що зараз будуть лунати сирени, тобто загроза саме по місту.
Відбій повітряної тривоги!
Це повідомлення відправляється тоді, коли нам надходить оповіщення про відбій тривоги по місту/області, або коли після довгої сирени пролунає коротка сирена, яка означає відбій повітряної тривоги.
З моменту повітряної тривоги пройшло 1 година 15 хвилин.
Це повідомлення надходить тоді, коли відбій повітряної тривоги не давали, тому за рекомендаціями потрібно чекати саме 1 годину 15 хвилин від початку сирени.
Перші два сповіщення можуть приходити з інтервалом в 5-10 хвилин, Саме тому ми вирішили дати змогу вам змінювати звук сигналу першого оповіщення окремо від другого.
Посилання на додаток - https://play.google.com/store/apps/details?id=nizhyn.online

24.03.2022