24 березня... Місяць важкої боротьби за волю та Перемогу.

Дякуємо усім за нашу спільну оборону міста. Наша головна перевага – це те, що ми єдина українська нація. Треба бути максимально об’єднаними, консолідованими. Маємо всі працювати на перемогу і з кожною годиною її наближати. Дякую кожному, хто поруч з перших хвилин нашої боротьби!

По оперативній обстановці наразі:

- Ніч пройшла спокійно. Дякуємо за це нашим захисникам!

- Місто забезпечено теплом, світлом, водою. Комунальні служби працюють. Порив води по вулиці Незалежності аварійна служба водоканалу ліквідовує.

- Край важка ситуація з пальним залишається. Просимо з розумінням поставитися до даної ситуації.

- Сьогодні центр первинної допомоги продовжує вакцинувати ніжинців від коронавірусу (COVID-19). В наявності є вакцини CoronaVac. За тиждень було зареєстровано 19 хворих на коронавірусну інфекцію.

- За ніч в пологовому будинку народилась двійня: 2 дівчинки.

- Вчора були передані 150 гуманітарних пакетів для пологового, 75 - для дітей з малозабезпечених сімей та дитяче харчування і засоби гігієни для дітей Ніжинському міському центру первинної медико-санітарної допомоги. Сьогодні буде сформовано 72 пакети для працівників швидкої допомоги.

- 5 робочих груп моніторили ціни у торговельних точках міста. З власниками проведена роз’яснювальна робота і вони попереджені про заборону необґрунтованого підвищення цін. Робочі групи реагували на скарги та порушення щодо завищених цін, які надходили по телефону 096 393 86 96

- Соціальні служби охоплюють якомога більше категорій населення, яке потребує допомоги, їм надаються продуктові набори. Ніхто не буде залишений без уваги. Збільшилась кількість внутрішньо переміщених осіб - 198 осіб. Їх реєструють в Управлінні соціального захисту для надання допомоги.

- Вчора було роздано 1600 літрів молока, сьогодні планується 1500 літрів молока.

З вірою в Перемогу, з вірою в Бога, працюємо далі!   

24.03.2022