День Гідності та Свободи

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України з нагоди вшанування патріотизму та мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей держави та продемонструвавши світові політичну волю українського народу.

День Гідності і Свободи – це відзначення тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. Це вшанування Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Назавжди у наших серцях залишиться пам’ять і скорбота за покладені життя усіх Героїв, які віддали життя захищаючи рідну землю від агресора.

Переконані, що Європейську Україну будує кожен із нас своїми вчинками, своєю працею і своєю системою цінностей, які базуються на моралі та державотворчому патріотизмі.

Щиро дякуємо кожному з вас, дорогі ніжинці, за те, що ваш патріотизм, за те, що робите все можливе, аби світ побачив нову Україну.

Щиро бажаємо усім нам миру, добра та непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо нашої Батьківщини в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління.

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

21.11.2018