Чергове засідання виконавчого комітету

13 жовтня 2016 року відбулося тридцять шосте засідання виконавчого комітету.

Першим питанням порядку денного було «Про підготовку та проведення на території громади м. Ніжина заходів мобілізаційної підготовки та мобілізації людських і транспортних ресурсів до Збройних Сил України, інших військових формувань, утворених відповідно до чинного законодавства України». Як пояснив керуючий справами виконавчого комітету Колесник Сергій Олександрович, проект рішення був підготовлений у зв’язку з підписаним Указом Президента України про демобілізацію шостої хвилі мобілізованих та необхідністю проведення заходів з підготовки людських і транспортних ресурсів до наступної мобілізації.

Друге питання було «Про проведення у 2017 році приписки громадян 2000 року народження до призовної дільниці Ніжинського об’єднаного військового комісаріату». Доповідав по ньому службовець Ніжинського місцевого об’єднаного комісаріату Збройних Сил України Андрущенко Олександр Олександрович.

Чотири питання стосувалися затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам деяких вулиць міста.

Останній проект рішення був «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 06.10.2016р. № 283 « Про нагородження з нагоди відзначення Дня захисника України».

Також розглядалося три питання у різному. Всі три питання стосувалися оренди Міського будинку культури. Першим заявником був довірений представник МГО «Чернігівський осередок АКУ» Семенюк Є.В., який повідомив про запланований захід на 27 жовтня 2016 року «Осінній кубок КВН м.Ніжина». Вже зареєстровано вісім колективів: три з міста Київ, та по одному із міста Чернігів, Дрогобич, Харків, Ніжин та монокоманда із Прилук.

Другим заявником була Ніжинська міська федерація футболу із повідомленням про урочисте закриття футбольного сезону 2 листопада 2016 року.

Третім питанням у різному був розгляд листа голови громадської організації «Клуб Арт Модель Студія» Кириченко Ірини Михайлівни щодо проведення конкурсу краси та творчості 23 жовтня 2016 року. Ірина Кириченко детально розповіла членам виконавчого комітету про запланований захід та соціальний проект вцілому.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

13.10.2016