Чергове засідання виконавчого комітету

18 травня 2017 року в малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено дев`ять проектів рішень та різне:

«Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2017 рік»

«Про затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам по вул.Л.Толстого, 52-Д, м.Ніжин»

«Про затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам по вул.Коцюбинського, 2-А, м.Ніжин»

«Про затвердження акта комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам по вул.Шевченка, 47, м.Ніжин»

«Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина»

«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 11 травня 2017 р. № 95 «Про реєстрацію гуртожитків та дозвіл на переобладнання в гуртожитку»

«Про затвердження висновку незалежної оцінки про вартість об’єкту міської комунальної власності»

«Про заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста»

«Про надання матеріальної допомоги». Це рішення передбачає надання матеріальної допомоги для лікування депутата міської ради Михайла Булигіна. Допомога буде надана в межах бюджету на виконання соціальної програми місцевого значення «Турбота». Після обговорення проекти рішень були прийняті.

Потому перейшли до обговорення різного. Першим розглянули клопотання про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник освіти України» Алєксєєнко Світлані Геннадіївні. Членами виконавчого комітету було вирішено підтримати клопотання. Питання про розгляд листа громадської організації «Клуб «АртМодельСтудія» щодо надання приміщення міського Будинку культури для проведення заходу було вирішено перенести на наступне засідання виконавчого комітету.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

18.05.2017