Чергове засідання комісії з майнових та житлово-комунальних питань

Відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища. У заході взяли участь перший заступник міського голови Григорій Олійник, депутат Чернігівської обласної ради Наталія Копиця, депутати Ніжинської міської ради, помічник народного депутата Тамара Стратілат.

На початку засідання розглянули звернення громадян з проханням про поліпшення житлово-комунальних умов. За результатами звернення надано протокольне доручення міському голові про створення комісії, до складу якої увійшли б представники комунальних служб та ЖЕКу. Комісія має обстежити умови проживання сім’і і надати заключний висновок до 1 вересня.

Потому було заслухано звіт головного бухгалтера ДКП «Комунальний ринок» про результати роботи та надання оренди дочірніх підприємств ринок по вул. Незалежності і ринок по вул. Вороб’ївській.

Звіт обговорено і напрацьовано наступні протокольні доручення:

1. Вжити заходів для унеможливлення скоєння протиправних дій, що перешкоджають підприємцям брати в оренду торговельні місця на ринку по вулиці Незалежності.

2. Керівництву ДКП «Комунальний ринок» надати всі діючі станом на 1 серпня договори по дочірнім підприємствам юристам для оцінки.

3. Юридичному відділу надати висновок по діючим договорам дочірніх підприємств ДКП «Комунальний ринок».

Головуючий засідання Володимир Башинський нагадав присутнім, що наступний розгорнутий звіт по підприємству відбудеться 28 серпня 2017 року.

Також було розглянуто і підтримано звернення мешканців будинку 21 по вулиці Незалежності, з проханням капітального ремонту покрівлі даху за умови спів фінансування самими мешканцями і КП СЄЗом.

Потому перейшли до контролю доручень, розданих минулого засідання.

Відділ інформаційно-аналітиної роботи

та комунікацій з громадськістю

17.08.2017