Безкоштовне насіння у межах проєкту “Згуртовані громади”

У межах проєкту “Згуртовані громади”, який реалізує Всеукраїнська асоціація громад (далі: ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), розпочинається робота над забезпеченням домогосподарств, що постраждали внаслідок війни, насінням овочів до посівної 2024 року.
В межах цієї ініціативи заплановано здійснити передачу БЕЗКОШТОВНОГО насіння від різних насіннєвих компаній для майже 140 000 домогосподарств.
Асортимент насіння овочів включає: моркву, цибулю (чорне насіння), капусту, томат, кабачок, перець, диню.
Це насіння пофасовано у зручні для використання упаковки з розрахунку на одне домогосподарство орієнтовно на 0,25 сотки.
Також компанія Syngenta планує передати насіння: капусти, томатів, кабачків, цибулі (чорне насіння), огірків та цукрової кукурудзи для 1500 домогосподарств.
Передача насіння буде здійснюватися через територіальні громади відповідно до їхніх замовлень та черговості надходження замовлень.
Перевага при передачі насіння буде надаватись пільговим категоріям громадян, внутрішньо переміщеним особам, де є можливим обробіток земельних ділянок та сім’ям військових!
Для отримання насіння просимо подати інформацію за електронною адресою: [email protected] з темою «Заява на безкоштовне насіння» до 28 січня 2024 року.
У заяві потрібно вказати наступну інформацію:
ПІБ (контактний телефон)
Місце проживання (місце прописки)
До якої пільгової категорії відноситеся
Кількісь насіння (кг) з запропонованих: морква, капуста, цибуля (чорне насіння), томат/помідор, кабачок, перець, диня, кукурудза цукрова, огірок!
Вказати площу (соток) для кожного засіву культури!
Усі реакції:
33

16.01.2024