23 вересня в Україні відзначають своє професійне свято машинобудівники і приладобудівники.

Щиро вітаємо вас із професійним святом - Днем машинобудівника!

Ніжин- це місто, яке має досягнення у галузі машинобудування, які потребують спільних зусиль вчених, конструкторів, інженерів та робітників.

Завдяки Вашим трудовим досягненням машинобудування завжди було і залишається важливою складовою частиною промисловості міста.

Вироби з марками державного підприємства науково-виробничого комплексу «Прогрес», Ніжинського механічного заводу, Ніжинського заводу сільськогосподарського машинобудування, філії «Тракторного заводу» ТОВ «Укравтозапчастина» стали візитними картками міста Ніжина не лише в Україні, а й за її межами, витримують конкуренцію з відомими фірмами, з честю несуть марку якості.

Досвід і невтомний труд забезпечили досягнення у поточному році стабілізації виробничого та фінансового стану більшості машинобудівних підприємств. Збільшення обсягів виробництва, освоєння випуску новітньої сучасної техніки сприяють відновленню престижу машинобудівних професій.

Підприємства машинобудування не лише зберегли кадровий потенціал, а й наростили його, забезпечили спадкоємність поколінь, поповнили свої колективи талановитою молоддю, здатною продукувати інноваційні підходи та рішення.

Впевнені, що високий професіоналізм, відданість справі, творча енергія та віра в успіх і надалі будуть супроводжувати вас у щоденній роботі.

Тож прийміть щиру вдячність, шановні трудівники і ветерани машинобудування, за сумлінну працю, терпіння і наполегливість у підвищенні якості продукції. Зичемо вам у цей святковий день міцного здоров'я, теплих ділових відносин, оптимізму, добробуту, достатку та здоров'я на довгі роки Вам та Вашим родинам, нових звершень в ім'я економічного зростання нашої України!

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

21.09.2018