Засідання з експертами-фахівцями щодо визначення Карти суспільних капіталів

6 березня в рамках розробки Стратегії розвитку Ніжина відбулось засідання з експертами-фахівцями щодо визначення Карти суспільних капіталів. На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Осадчий та Сергій Дзюба, представники відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури, відділу економіки, представники громадських організацій, бізнесу, банківських установ, науковці та освітяни.

На початку лютого Карту капіталів вже визначали учасники Робочої групи, але для чіткого та якісного результату потрібна оцінка як громади, так і експертів. А поєднання цих двох оцінок і дасть змогу вималювати реальні можливості та перспективи розвитку.

Робота в групах була дуже жвавою та плідною. Експерти з кожної групи представили з детальним обґрунтуванням результати по відповідним капіталам. За результатами оцінки Карти капіталів Робочою групою та експертами було виявлено, що деякі показники майже співпадають, а інші суттєво відрізняються.

Для аналізу всіх показників залучені експерти з Державного університету імені Миколи Гоголя.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

07.03.2018