Засідання виконавчого комітету

06 жовтня 2016 року у великій залі Ніжинської міської ради відбулось засідання виконавчого комітету. На засіданні був присутній перший заступник міського голови Григорій Олійник, секретар міської ради Валерій Салогуб, керівники структурних підрозділів, представники комунальних підприємств та громадськості.

На порядок денний було винесено 3 основні питання, 5 додаткових та різне. Під час засідання члени виконавчого комітету детально зупинилися на деяких питаннях, пов`язаних з боротьбою із сніговими заметами у зимовий період 2016-2017 рр., з нагородженням з нагоди відзначення захисника України.

Зокрема були прийняті наступні рішення:

- Про надання дозволу мешканці міста Анніній Яніні Сергіївні на виготовлення за власні кошти проеткно-кошторисної документації на будівництво каналізаційної мережі від домоволодіння до існуючих мереж централізованого водовідведення міста

- Про виділення сил та засобів для боротьби з сніговими заметами в зимовий період 2016-2017 рр

- Про поповнення міського резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

- Про нагородження з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни

- Про надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства та будівництва на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва тротуару по вул.Чернігівська (від пл..Гоголя до вул. Широкомагерська)

- Про надання дозволу мешканцям міста на відключення квартир від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання та виготовлення проектно - кошторисної документації для встановлення індивідуального опаленнята інші.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

07.10.2016