Засідання виконавчого комітету

20 вересня у малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ. На порядку денному було 3 проекти рішення та 8 проектів рішень подані на розгляд у робочому порядку, а також Різне:

1.Про переоформлення особових рахунків.

2.Про постановку на квартирний облік, внесення змін до квартоблікової справи та зміна статусу приміщення.

3.Про затвердження Положення про громадську ради при виконавчому комітеті Ніжинської міської ради.

4.Про відзначення з нагоди Дня машинобудівника.

5.Про реалізацію деревини/, отриманої від видалення зелених насаджень.

6.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

7.Про передачу проектно-кошторисної документації.

8.Про затвердження актів комісії з підготовки до розгляду земельних спорів на території міста Ніжина (вул.Мигалівська, 36).

9.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №78 від 22.03.2018 р. «Про фінансування видатків, пов'язаних з нагородженнями Почесною грамотою, Грамотою, Подякою виконавчого комітету Ніжинської міської ради».

10.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 30 серпня 2018р. №285 «Про організацію та проведення на території громади міста Ніжина чергового призову на строкову військову службу громадян України у жовтні-листопаді 2018 року».

Різне:

1.Про розгляд листа начальника управління освіти Крапив’янського С.М. щодо надання дозволу на розташування торгових яток з продуктами харчування на місцевому стадіоні «Спарак» під час проведення загальноміських змагань «Спортивний Ніжин – здорова нація».

2. Про викладання польської мови у школах міста.

Далі перейшли до розгляду порядку денного. Майже всі питання порядку денного розглянули та прийняли. Лише в деяких питаннях внесені технічні правки, а проект рішення «Про погодження конкурсного комітету щодо визначення суб'єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Ніжині згідно протоколу засідання конкурсного комітету від 04 вересня 2018 року» зняли з розгляду та відправили на доопрацювання у зв'язку з деякими суперечливими моментами щодо сплати за площу паркування.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

20.09.2018