Засідання постійної комісії міської ради з соціально-гуманітарних питань

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту.

На комісії розглядалися проекти рішень, які заплановані виноситись на чергову сесію міської ради, а також листи, які надішли на ім’я голови комісії Володимира Короля.

Начальник відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Оксана Лях доповіла членам комісії про підготовлений проект рішення по зміні статусу приміщення для включення житлових квартир комунальної власністю до числа службових, з подальшим наданням їх лікарів тих спеціальностей, яких вкрай не вистачає місту. За пропозицією профільного заступника міського голови Сергія Дзюби, службові квартири будуть закріплені за медичними закладами. На сьогоднішній день клопотання щодо потреби у службових квартирах надійшли від Ніжинської центральної міської лікарні ім. М.Галицького, Ніжинського міського пологового будинку, Ніжинської центральної стоматологічної поліклініки та Ніжинського протитуберкульозного диспансеру.

У «Різному» депутат Констянтин Смалій висловив пропозицію розмалювати стіни дитячої поліклініки казковими персонажами. Таку ідею підтримала і решта членів комісії та доручила начальнику управління культури та туризму, Валерію Примаченко, знайти місцевих талановитих художників для її реалізації.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій із громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

25.01.2017