Засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань

8 листопада відбулося чергове засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв`язку та охорони навколишнього середовища. Голова комісії Володимир Миколайович Башинський розглянув стан виконання протокольних доручень, які були надані на минулому засіданні, та перейшов до розгляду питань порядку денного, де зазначалися наступні проекти рішень:

- Про приєднання дочірнього підприємства «Критий ринок «Прогрес» Державного комунального підприємства «Комунальний ринок» до комунального підприємства Державне комунальне підприємство «Комунальний ринок»;

- Про списання боргу з орендної плати комунальному підприємству «Шляховик», як такої, що вийшов термін позовної давності;

- Про закріплення на праві господарського відання нерухомого майна;

- Про оренду майна комунальної власності.

Відповідно до першого питання про об`єднання ринків члени комісії прийняли одноголосне рішення підтримати даний проект, чого не можна сказати про інші проекти. Найбільш дискусійним виявився проект «Про оренду майна комунальної власності». Було прийняте рішення на наступну комісію запросити фахівця, який робить незалежну оцінку, а на чергову сесію винести питання про необхідність змін у Методиці розрахунку комунального майна.

Потому розглянули, чи відбулись зміни по маршруту №11, №12. Згідно договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом між виконавчим комітетом та суб`єктом підприємницької діяльності передбачено пунктом 2.2.5. організатор має право достроково розірвати договір з автомобільним перевізником в разі порушення ним умов пункту 4.1 договору. Тому поки що це питання залишається відкритим.

Ухвалили винести вище зазначені проекти рішень з доповненнями і уточненнями на розгляд 31 сесії міської ради VII скликання, яка відбудеться 15 листопада.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

09.11.2017