Засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин

29 серпня у великій залі Ніжинської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації під головуванням Андрія Деркача. Також були присутні перший заступник міського голови Григорій Олійник, члени комісії, керівники управлінь та відділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, представники громадськості та ЗМІ.

На порядок денний винесено наступні проекти рішеннь:

1. Про присвоєння адрес.

2. Про внесення змін до пункту 1 рішення Ніжинської міської ради від 22 вересня 2015 року №29-71/2015 «Про утворення постійно діючої робочої групи з питань обліку та визначення черговості надання земельних ділянок учасникам АТО та членам їх сімей та затвердження Положення про дану постійно діючу робочу групу».

3. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам.

4. Про затвердження схем можливого розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Ніжині.

Всі проекти рішень було детально розглянуто. Підводячи підсумки, комісія дійшла висновку, що слід відправити деякі питання на доопрацюванняу зв’язку з рядом суперечливих моментів, які виникли під час розгляду, зробити виїзне обстеження земельних ділянок та розглянути повторно на наступному засіданні. Також надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

29.08.2018