Засідання комісії з питань земельних відносин, будівництва, інвестиційного розвитку міста

17 травня відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

Голова комісії Андрій Деркач розпочав засідання з обговорення звернень громадян міста, щодо впорядкування документації на земельні ділянки, що знаходяться у їх користуванні, або з метою взяти у користування. У ході обговорення дійшли висновку, що слід уточнити деякі питання по землевпорядній документації на вказані ділянки..

Потому перейшли до обговорення проектів рішень:

- Про утворення погоджувальної комісії для розгляду пропозицій громадськості щодо містобудівної документації: «План зонування території (зонінг) м. Ніжин Чернігівської області».

- Про дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

- Про включення земельних ділянок для продажу на земельних торгах окремими лотами.

- Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність, затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання в оренду, припинення права користування на умовах оренди земельної ділянки

- Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, внесення зміни в рішення сесії.

- Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам.

- Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок фізичним особам.

- Про присвоєння адрес.

Згідно з проектом рішення «Про утворення погоджувальної комісії для розгляду пропозицій громадськості щодо містобудівної документації: «План зонування території (зонінг) м. Ніжин Чернігівської області»пропонується створити погоджувальну комісію для розгляду пропозицій громадськості щодо містобудівної документації, затвердити персональний склад комісії. Вище зазначена комісія має у двотижневий термін розглянути пропозиції громадськості щодо містобудівної документації «План зонування території (зонінг) м. Ніжин Чернігівської області»».

Ухвалили винести вище зазначені проекти рішень на розгляд 24 сесії міської ради VIIскликання.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

17.05.2017