Засідання депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

05 грудня у великому залі виконавчого комітету відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського головиз питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів виконавчого комітету, ЗМІ.

На порядок денний було винесено проект рішення: «Про внесення змін до Статуту та затвердження Статуту комунального підприємства «Комунальний ринок» у новій редакції». який було детально розглянуто та одноголосно підтримано комісією.

Дискусійно обговорювалось питання щодо тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води. Представники ТОВ "НіжинТеплоМережі" в особі директора Любов Ісаєнко, яка надала пояснення у зв'язку з чим підприємство змінює тарифи. Дане питання буде розглядатися на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

В ході обговорень порушувалося питання щодо роботи аварійної бригади КП «СЕЗ».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

05.12.2018